Magyar idjrs Hlzat

A Magyar idjrs Hlzat 2010 Mrcius hnapban indult tjra Baranyi Attila Kartal Meteorolgija honlapjn Magyarorszgon. Az oldal nyitva ll mindazok szmra akik Meteorolgii llomssal rendelkeznek, s megosztannak mrsi adataikat msokkal is.

Az idjrs hlzatot pt tlet Chris Arndt - tl szrmazik www.sloweather.com, s a Southwestern Weather Network "Dlnyugati Idjrs Hlzat" alaptja..

Ennek a weboldalnak a tagjai hozzjrulnak az adatukkal ahhoz, hogy a honlap trkpn megjelenhessenek az adataik, gy msok megfigyelhessk az idjrs pillanatnyi llapott, mellyel egy l pillanatkpet kaphatunk Magyarorszg idjrsrl. Klnsen nagy a jelentsge egy vihar , vagy ppen egy tvoli utazs eltt.

Amennyiben rendelkezel egy Amatr idjrs llomssal amely futtatja a  Weather Display, VWS, WeatherLink, or Cumulus szoftver, s idjrs adatot kzvetit egy szemlyes honlapodra, megkrrnk tged csatlakozz a hlzatunkhoz. A tagsg szabad s ingyenes, Regisztrci a linkre kattintva azonnal a regisztrcis menbe juthatsz. Meteorolgiai adataidrt cserben mi Mesomapet* ajnlunk fel egy tagjainknak. A trkp s a forg adatkijelz  a Magyarorszgi Idjrs Hlzat tagjai kztti eggytmkds gy kzsen ptjk hlzatunkat . A backend*programozst Ken True Saratoga-Weather.org ksztette s neki ksznhet hogy az egsz vilgon kapcsoldva mkdjn.

A honlaprl rviden:

Ez a weboldal CarterLake.org php talaktssal egy sablonterv Saratoga-Weather.org jvoltbl.
Martinnak ksznhetk  Hebrides Weather Skciban a banner log s a taglogk.
Klnleges hla Kevin Reed  TNET Weather az eredeti Carterlake honlapokra ksztett, PHP management megalkotsrt.
Klnleges hla Mike Challis-nek Long Beach WA a szl-rzsa-genertorrt s CSS tma megformzsrt a honlapon.
Klnleges hla Ken True-nak Saratoga-Weather.org  mesomaprt* trkprt, amelyet kzsen integrltak TNET Weather common PHP site design  a weboldalba.

A honlapsablon erredetileg Designs by Haran alapul.

Ez a sablon  XHTML 1.0 kompatibilis. rvnyestsd ennek az oldalnak a XHTML s CSS kdjt.